Kjøpsbetingelser

Foretaksinformasjon

Org.nr: 98206810693
Alvar og Maija as
Olav Tryggvasons gate 4
7011 Trondheim
nettbutikk@alvarogmaija.no
+47 482 61 447

Om oss.

I hjertet av Midtbyen i Trondheim finner du Alvar & Maija: Her kan du boltre deg over to etasjer med møbler, tekstil og interiør fra blant andre Artek, Muuto, Marimekko , Vitra, Stolab, Källemo og Ariake. Vi hjelper deg også å finne nye favoritter til din garderobe fra Ritva Falla, Henrik Vibskov, Nygårdsanna og Bitte Kai Rand, McVerdi med flere.

Nettbutikken.

I nettbutikken finner du et utvalg av varer fra butikken vår. Om det er noe du ikke finner der, men som vi normalt leverer fra fysisk butikk, er det bare å ta kontakt med oss på mail: post@alvarogmaija.no eller ring +47 482 61 447 så hjelper vi deg.

Generelt.

Vi har samme lager i nettbutikken som i den fysiske butikken. Vi har god oversikt over lagerbeholdning via kassesystemet. Skulle vi mot formodning likevel mangle den varen eller størrelsen du ønsker, vil vi kreditere manglende varer.

Priser.

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyrer og leveringskostnader.

Frakt.

Fraktkost. er kr.150,-.  Fraktfritt ved kjøp over 2500,-. Ved kjøp av større ting som møbler må butikken kontaktes for å avtale betaling og fraktkost.

Posten/Bring.

Vi sender pakken med posten/Bring. Leveringstiden er normalt 2-6 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. Pakken kan spores. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. 

Pakken må hentes på postkontor/post i butikk. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 14 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert.

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil du bli belastet med et gebyr på 250 kr.

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-postadresse og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at e-post kan havne i spam-filteret, og at det derfor kan være lurt å sjekke søppelposten.

Betaling og kortinformasjon

Når du betaler med kort vil beløpet reserveres frem til bestillingen din blir sendt fra oss.

Betalingen blir behandlet av……..  som er en enkel og sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Du kan også betale med Vipps. 

Man må være 18 år for å handle i nettbutikken.

Hent i butikk.

Du kan hente bestillingen din i butikken uten tillegg i prisen. Du vil få beskjed via e-post når bestillingen er klar til henting. Gyldig legitimasjon må fremvises og det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut. Om du bor i Trondheim, kan varene leveres hjem til deg for kr.50,-

Hentes og betales i butikk.

Du kan også bare legge av varen og hente og betale i butikken. Da må varen hentes innen 48 timer. 

Reklamasjon og retur og avbestilling.

Dersom du ønsker å avbestille varen(e) kan du kontakte oss på nettbutikk@alvarogmaija.no 

Bytte

Dersom du ønsker å bytte en vare fyller du ut vedlagt returskjema og returnerer varen til oss. Gi oss gjerne beskjed på nettbutikk@alvarogmaija.no slik at vi kan holde av varen inntil vi mottar din retur. Ved bytte til en vare med ulik pris ber vi deg legge inn ny bestilling i nettbutikken og vi vil refundere pengene for varen du returnerer til oss.

Returporto betales av kjøper.

Angrerett og retur

Du har etter angrerettloven full angrerett i 14 dager. Angrefristen vil løpe fra dagen etter varen er mottatt. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake i samme forfatning som da du mottok den, og returneres med etikketter/prislapper og originalemballasjen som fulgte med varen.

Angrerettskjema finner du som vedlegg i kvitteringen du har fått på mail. 

Returporto betales av kjøper.

Hvis du mottar refusjon, vil kostnaden for frakt trekkes fra refusjonen ved gratis frakt. 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen må du innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi oss beskjed på nettbutikk@alvarogmaija.no Reklamasjon blir behandlet i henhold til forbrukerkjøpsloven og kan skje senest to år etter kjøper overtok varen. I forbindelse med klager etterlever Alvar og Maija retningslinjene gitt av Forbrukertvistutvalget.

Vi dekker returkostnadene ved godkjente reklamasjoner.

Garanti

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

Personopplysninger

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil ikke bli utlevert til andre.

Skulle du ha noen spørsmål utover den informasjon vi her har gitt, så nøl ikke med å ta kontakt med oss.

Alvar og Maija as
Olav Tryggvasons gate 4
7011 Trondheim
post@alvarogmaija.no
+47 482 61 447

Handlekurv

Kurven er tom

Sum 0 kr

Fri frakt for alle ordrer over 2500,-
150,- for alle ordre under.